Wilbert Pigmans boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief, betreft inprikgage
  • Bezetting: 1 persoon 
  • Genre: Nederlandstalig / Feest
  • Bekend van o.a. "El Toreador"

Wilbert Pigmans is een rasechte gezellige zanger met een groot entertainment gehalte en opzwepende meezing medley’s. Wilbert Pigmans geboren en een getogen uit Den Bosch gaat in zijn jeugdjaren veelvuldig naar single en album presentaties van zangers en zangeressen uit zijn buurt. Daar realiseert hij zich op een gegeven moment, dat hij dit ook wil gaan doen. Zingen dus!.

Wilbert Pigmans boeken

In 2006 verschijnt dan ook zijn eerste single met de titel “Meisje uit mijn dromen”. De plaat rouleerde op diverse Nederlandstalige radiostations en kreeg een bescheiden bekendheid. Wilbert trad steeds meer op en kwam terecht  in de Skihut te Rotterdam waar hij 1 van de vaste huiszangers werd. Hier leerde hij nog meer de mensen te entertainen, op te zwepen. 

Boekingen van Wilbert Pigmans

Een optreden van Wilbert is een ware feestexplosie. Niets is hem te gek, noem een titel en hij zingt het! Wilbert wordt daarom ook vaak bestempeld als de wandelende jukebox. Tijdens zijn optredens volgen de actuele hits en medleys elkaar in hoog tempo op. Stilstaan is dus onmogelijk tijdens een optreden van Wilbert. Wilbert "de Toreador" Pigmans bracht in 2019 de nu al legendarische single "De Toreador" uit in samenwerking met Opgeblazen. Als een echte Toreador wind hij het publiek met elk optreden om zijn vingers!

Direct Wilbert Pigmans boeken ? Klik hier voor boekingen van Wilbert Pigmans


Toon meer