Unite boeken

  • Coverband
  • Duur: 3 x 45 minuten
  • Geluid exclusief, betreft inprikgage
  • Bezetting: 5 personen
  • Genre: Allround

Neem de volgende dag maar vrij, want met UNITE beleef je een avond waar je wel even van moet bijkomen!  Met de fijnste hits, de hardste beats en de beste feestnummers, verpakt in geweldige medleys, zet UNITE iedere tent op z’n kop. Je ontkomt er niet aan; je moet bewegen! 

Unite boeken

Want, door de aanstekelijke energie van de 5 leden van UNITE, krijgt iedereen zin om te feesten.  UNITE maakt van ieder (tent- / kermis- / bruiloft- en bedrijfs-) feest, hét feest van het jaar! Het dynamische front is een lust voor het oog. Een prachtige zangeres die je raakt met haar mooie stem, een zanger met de looks alsof hij komt uit een Boy-Band komt, pakt je in met zijn zwoele stem. De combinatie met een rockende gitarist, een rappende bassist en een drummer die beats brengt, is “de kers op de taart”. 

Boekingen van Unite

Doordacht en alles klopt, van voor tot achter en van links naar rechts!  Gewapend met de fijnste medleys brengt de band een repertoire waarmee iedereen in het publiek geraakt wordt. 
Hits van nu, classics of Nederlandstalig, UNITE geeft alles.  De band heeft maar één doel en dat is jouw feest tot “the best party ever” maken!

Direct Unite coverband huren? Klik hier voor boekingen van Unite
 


Toon meer