The Partyrockers boeken

  • Feestband
  • Duur: 4 x 40 minuten
  • Geluid: inclusief tot 400 personen
  • Bezetting: 5 personen
  • Genre: Feest
  • Diverse boekingsmogelijkheden (zie onder)

Partyrockers is een populaire, moderne feestband, bestaande uit vijf enthousiaste, ervaren professionele muzikanten. Met onuitputtelijke energie, op een professioneel niveau en 100% live knallen de guilty pleasures in hoog tempo uit de speakers.

The Partyrockers boeken

Het enorme repertoire is constant in beweging en bevat de beste hit songs van toen en de heetste hits van nu. Feesttenten, festivals, dorpsfeesten, kermissen, carnaval, café’s, kleine & grote zalen, bedrijfsfeesten maar ook zeker op privé feesten / huwelijksfeesten kom je de band tegen. De bandleden crossen met veel plezier door het hele land om er elke keer weer samen met het publiek een gigantisch knalfeest van te maken.

Boekingen van The Partyrockers

Partyrockers werkt samen met vaste professionele technici die de licht -en geluidsshow tot in de puntjes verzorgen. Laten andere bands maar zeggen dat zij de beste coverband van Nederland zijn. Wij pretenderen zeker niet de beste te zijn, maar wij weten wel hoe je een feest moet maken … tegen een zeer vriendelijke prijs. Partyrockers in da house tonight!!

BOEKINGSMOGELIJKHEDEN

- privefeesten of inprikgage  € 1.395,- (incl. licht & geluid tot 200 personen)
- openbare optredens € 1.495,- (incl. licht & geluid tot 200 personen)
- Inclusief licht en geluid tot 500 personen: € 1.695,-
- inclusief licht en geluid tot 800 personen: € 1.895,-

Direct The Partyrockers huren? Klik hier voor boekingen van The Partyrockers


Toon meer