The Naked Truth boeken

  • Live tribute band
  • Duur: 1 x 90 OF 2 x 45 minuten
  • Exclusief licht en geluid
  • On stage: 4 personen
  • Genre: Golden Earring repertoire
  • Betreft akoestisch optreden!

Onder de naam The Naked Truth - naar de gelijknamige unplugged Golden Earring albums - spelen Roland, Robbert Paul, Robert-Jan en Johan tegenwoordig de grootste hits van de Golden Earring live in Nederlandse theaters. In 2019 startten zij dit akoestische experiment. De band is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig unplugged eerbetoon aan de grootste rockband van Nederland ooit.

The Naked Truth boeken

Na een aantal succesvolle optredens in 2019, heeft The Naked Truth een prachtige theatershow ontwikkeld. Met professioneel licht, geluid en een setlist met Earring klassiekers is het nu tijd om de theaters serieus te veroveren. De try outs zijn zeer succesvol geweest. Het publiek was zeer enthousiast. Helaas gooide de pandemie roet in het eten van de plannen van de ervaren muzikanten. Het voorjaar van 2020 had de kick off moeten zijn van een mooie tour langs diverse festivals en theaters. Begin 2021 hebben de heren de draad weer opgepakt om voorbereidingen te treffen voor nieuwe optredens.

Boekingen van The Naked Truth

Tot groot verdriet heeft de Golden Earring zelf in februari 2021 aangekondigd per direct te stoppen vanwege de ziekte van gitarist George Kooymans. The Naked Truth wil met hun shows een eerbetoon brengen aan het erfgoed van de beste rockband van Nederland. De muziek van een band met een historie van meer dan 60 jaar verdient het om live voort te klinken.

Direct The Naked Truth boeken ? Klik hier voor boekingen van The Naked Truth


Toon meer