Slim Kofi boeken

  • Rap act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Bezetting: 2 personen
  • Genre: Urban

In 2017 arriveert Slim Kofi in Nederland met maar één wens: zijn droom van muzikant werkelijkheid maken. Hierdoor tekent hij in 2017 een exclusieve platendeal bij Avalon Music.

Slim Kofi boeken

Zijn debuut is het uiterste dansbare Lean Back ft. MC Rudy Jones. Slim Kofi onderscheidt zich met zijn zelfbenoemde “Afrocan Sound”, waarbij hij een blend maakt van Ghaneze, Marokkaanse en westerse  invloeden. Deze tropische vibe klinkt nog meer door in zijn laatste single Tingele, geproduceerd door SRNO.

Boekingen van Slim Kofi

Beide singles zijn terug te horen op zijn EP “Afrocan Sounds”, die is uitgebracht in juni 2017. Hierbij is de ontwikkeling van Slim Kofi te horen: zo heeft Mugye meer een pop vibe, terwijl Na Min Shwe je voert naar tropische, benauwde en benevelde nachten. For You, Ogoguru en Want You to Knowzouden niet misstaan in de huidige dance charts, terwijl de afsluiter Tinana je terug brent naar zijn roots. Slim Kofi zijn vastberadenheid, energie en positiviteit zijn ook te voelen in zijn shows. Het publiek is altijd met een glimlach en swingend terug te vinden op de dansvloer!

Direct Slim Kofi huren? Klik hier voor boekingen van Slim Kofi

 

 

 

Toon meer