Sarah & Julia boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: inclusief tot 800 personen
  • Bezetting: 4 personen
  • Genre: NL / Engels
  • Ook te boeken inclusief 2 dansers voor: € 1.495,-

De zusjes Sarah en Julia Nauta zijn al van jongs af aan bezig met zingen, dansen én acteren. Ze zaten beiden bij het Kinderen voor Kinderen-koor en speelden ieder al in bekende musicals als Ciske de Rat, The Sound of Music, Mary Poppins, Droomvlucht, Shrek en Hij Gelooft In Mij.

Sarah & Julia boeken

In 2013 deden ze mee aan het Junior Songfestival met het nummer ‘Live Life’, waarmee ze de derde plaats behaalden. Vele successen volgden: ‘Celebrate We’re Young’, ‘Gold’, ‘Something Wonderful’ en ‘Dance Like Nobody’s Watching’ werden stuk voor stuk nummer 1 hits in de Kids Top 20.

Sarah & Julia huren

In 2017 kwam de nieuwe single van de meiden uit, getiteld ‘Hoofd in de Wolken’. Dit Nederlandstalige nummer - featuring Nigel Sean - werd speciaal geschreven voor de bioscoopfilm ‘De Smurfen en het Verloren Dorp’. Het nummer heeft een recordaantal van 18 weken op nummer 1 gestaan in de Kids Top 20.

Boekingen van Sarah & Julia

Naast een carrière als zangeressen zijn ze ook regelmatig te zien in tv-series en films. Julia was recent te zien in Suspects (RTL), De Mannentester (KPN) en in de bioscoopfilm Heksen Bestaan Niet. Sarah had een rol in Spangas (NPO Zapp) en De Ludwings (Nickelodeon) en ze is wereldwijd te zien in de serie The Lodge van Disney Channel, die in meer dan 120 landen wordt uitgezonden.

Sarah & Julia inhuren

Tijdens hun shows zingen Sarah en Julia niet alleen eigen nummers, maar komen ook bekende nummers van o.a. Dua Lipa en Ariane Grande voorbij waarbij ze zichzelf begeleiden op gitaar. 

Direct Sarah & Julia huren? Klik hier voor boekingen van Sarah & Julia


Toon meer