Q-music The BIG Party boeken

  • Populaire DJ-Show
  • Duur: 1 x 240 minuten
  • Inclusief geluid tot 1000 personen
  • Bezetting: 2 personen
  • Genre: Allround

Honderden evenementen van elk denkbaar kaliber zijn reeds met onze vernieuwende, vooruitstrevende en onderscheidende show opgeluisterd. Q-Music The BIG Party kenmerkt zich door de meest indrukwekkende DJ booth bestaande uit tientallen schermen voor video en visuals, een opvallende leddecor met bigscreens, de beste muziek inclusief het alleen maar populairder wordende "Foute Uur" en natuurlijk enthousiaste en zeer ervaren DJ's.

Q-Music The BIG Party boeken

Q-Music The BIG Party staat garant voor een super gezellige avond waar alles kan en alles mag. Er is daarnaast goed nieuws voor liefhebbers van de écht foute nummers, tijdens deze avond vindt namelijk ook het Foute Uur van Q-Music live plaats waarin echt alléén maar foute platen voorbij komen! Of je kiest voor Q-Music The BIG Party 4 Uur Fout.

Boekingen van Q-Music The BIG Party

Het bordje ‘vol’ gaat steevast op de deur als Q-Music in the house is. Niet verwonderlijk met bekende dj’s. Tel daarbij op alle hebbedingen en fanartikelen die weg gegeven worden en dan snap je dat Q-music The BIG Party garant staat voor een wervelend feest.

Direct Q-Music The BIG Party huren? Klik hier voor boekingen van Q-Music The BIG Party


Toon meer