Q-Music Foute Party boeken

  • Drive-In Show
  • Duur: 4 uur
  • Geluid: inclusief tot 600 personen
  • Bezetting: min. 2 personen
  • Genre: Allround
  • Bij outdoor of geluid tot 1000 personen: € 3945,-   

Dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste Foute hits die eigenlijk best goed zijn! Y-M-C-A! No no no no no! Una paloma blanca, Sex on the beach, We are the children of the night… Qmusic Foute Party is een complete show en al jaren de populairste garantie voor Feest! 4 uur lang de aller Foutste muziek uit het populaire Foute Uur door de beste DJ’s. Het adembenemende decor overstijgt ieders verwachting en maakt de beleving ongekend. Duizenden events zijn in een bruisende party getransformeerd door de meest innovatieve en populairste show van Nederland. 

Q-Music Foute Party boeken

Confetti het publiek in, handjes in de lucht en zingen… Al jarenlang is de Foute Party een begrip in Nederland. Qmusic Foute Party is identiek aan the Party alleen de muziek en visual zijn 100% Fout.

Boekingen van Q-Music Foute Party

Q-music Foute Party kenmerkt zich door de meest indrukwekkende DJ booth bestaande uit 18 TFT schermen voor video en visuals, een opvallende leddecor met bigscreens, en natuurlijk de beste foute muziek! Als aanvulling hierop is nu ook een spectaculaire lasershow te boeken. Duizelingwekkend indrukwekkend! 2 lasers, 8 x 10 min verdeeld over 4 uur: meerprijs op aanvraag!

Direct Q-Music Foute Party huren?Klik hier voor boekingen van Q-Music Foute Party

 


Toon meer