Nieuwe promo-video The Dirty Daddies

Bekend van Concert At Sea, Zwarte Cross, Heineken Music Hall en je dochter’s stoutste dromen: The Dirty Daddies! Na twee jaar on the road, zijn The Dirty Daddies uitgegroeid tot dé ultieme festivalact. Met meer dan 200 shows in de benen zal het je niet verbazen dat deze 7-koppige spektakelband een geolied monster is geworden dat elk feest op haar grondvesten laat schudden.

In een twee uur durende live show worden ruim 100 hits op je afgevuurd, verpakt in muzikaal hoogstaande medleys. Iedere hit vloeit na maximaal één minuut naadloos over in de volgende, alsof het ooit zo bedoeld was. De top-2000 die als een tornado over een zingende, springende en hossende menigte raast. Het volledig in het wit getooide gezelschap speelt met hetzelfde gemak elke feesttent, elk festival en alle clubs van Nederland en omstreken plat.

The Dirty Daddies gooien werkelijk alle mogelijke hits in de dirty blender. Verwacht onder andere stevige rocktracks van AC/DC, Bon Jovi en Europe, kampvuur knallers van Oasis tot Mumford & Sons, glijders van Wham naar Bryan Adams en natuurlijk de heetste dancehits van het moment. Zoals je van The Dirty Daddies gewend bent zullen ook de foute uitstapjes links en rechts niet ontbreken. Dit jaar zullen de vingers gebrand worden aan DJ Paul Elstak, Will Smith, The Village People en vele andere guilty pleasures.

In 2016 wordt de hele bende door de hyperactieve heren naar een next level getild. Verwacht een compleet vernieuwde show met veel nieuwe muziek, een uitgebreide vuur- en lichtshow, CO2-kanonnen en natuurlijk de welbekende stortvloed aan confetti. Dansschoenen aan, keeltjes gesmeerd en genieten van de beste partyknallers die de wereld heeft voortgebracht.

Om nog even terug te blikken naar 2015: check hier de nieuwste promo-video! The Dirty Daddies boeken? Klik hier!

https://youtu.be/rE_kiAiJiOY

 

Nieuwe promo-video The Dirty Daddies