Magic Family Tour boeken

  • Mobiele goochelshow
  • Duur: 2 shows in 2 uur
  • Inclusief geluid en techniek
  • On stage: 2 personen
  • Genre: Goochelen / Illusie / Familie
  • Inclusief podiumwagen en give aways!

De Magic Family Tour is een unieke mobiele entertainment show. De show wordt uitgevoerd door 3 multifunctionele duizendpoten, die ieder hun sporen ruimschoots hebben verdiend in de wereld van magie en entertainment. In een twee uur durende non-stop show zullen zij de meest leuke, interactieve en verbazingwekkende familieshow van Nederland presenteren.

Magic Family Tour boeken

In een zeer magische en gevarieerde show zullen vooral de kids, maar zeer zeker ook de rest van de familie aan hun trekken komen.Na de spectaculaire opening presenteert de presentator MAGIC MYSTERIES een spannende, hilarische en interactieve spelshow waar de hele familie aan mee mag doen. Vragen, raadsels, opdrachten en heel veel interactie. En, belangrijker nog, we geven heel veel prijzen weg. Zul jij de magische test doorstaan? Durf jij te assisteren bij een gevaarlijke spectaculaire illusieact van master illusionist Winfried? Of ga jij met de mooiste prijzen naar huis? Het zou zomaar kunnen in de gezelligste spelshow van Nederland: MAGIC MYSTERIES!

Boekingen van Magic Family Tour

De absolute nummer 1 illusionist in Nederland van dit moment is Winfried! Deze master illusionist zal 2x een spannende show presenteren met de meest spectaculaire illusies.
Naast zijn internationale carrière in o.a. Frankrijk, Duitsland, Japan, Canada, Mexico en de U.S.A. is hij bekend van SBS6 “de nieuwe Uri Geller” en “de Schatkamer” van RTL8. Tijdens zijn spannende illusieshows zal het publiek regelmatig hun ogen niet geloven!

Direct Magic Family Tour boeken ? Klik hier voor boekingen van Magic Family Tour


Toon meer