Jeroen Post On Tour boeken

  • Populaire DJ-show
  • Duur: 4 uur
  • Geluid: inclusief tot 800 personen
  • Bezetting: 2 personen
  • Genre: House / Latin / Hiphop
  • INCLUSIEF DJ-Booth met LED-video en licht (strobo's - blinders, etc.)

Jeroen Post is in 1998 als host/VJ begonnen op de immens populaire muziekzender TMF. De toon was gezet, Jeroen Post werd een begrip. In 2007 begon zijn professionele radio-carrière bij 100% NL. Hierna volgde TMF Hitradio (Sky Radio Group) en in 2010 kreeg Jeroen een top aanbieding bij SLAM!FM, namelijk zijn eigen programma, genaamd: SLAM!NL.

Jeroen Post On Tour boeken

Hoewel het overwegend commercieel draaien was qua muziek, heeft Jeroen zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een commerciële urban eclectic dj. Steeds meer mensen ontdekken zijn frisse stijl van house, classics, latin en hip hop. Geen ingewikkelde housestromingen en eentonige ritmes, maar toegankelijke en commerciële house dat een breed en divers publiek aanspreekt: dat is zijn kracht.

Boekingen van Jeroen Post On Tour

Jeroen is een graag geziene dj in de internationale clubscene. Door het grote succes van shows van o.a.: TMF on Tour en Slam FM on Tour heeft Jeroen al heel wat clubs, dansfeesten en feesttenten gezien. En één ding is zeker: Vanaf heden ga je Post nog vaker tegenkomen, want het is tijd voor: POST ON TOUR. Een avondvullende show met Tag Team dj's: Jeroen Post en Feike van den Berg.

Direct Jeroen Post On Tour huren? Klik hier voor boekingen van Jeroen Post On Tour


Toon meer