Het Gebroken Hartje boeken

  • Unieke smartlappenband
  • Duur: 3 x 50 minuten
  • Geluid: inclusief tot 200 personen
  • Bezetting: 4 personen
  • Genre: Smartlappen

Arie is de man voor wie alle  vrouwen met zekere regelmaat een flinke traan laten. Begeert als hij is kan hij  zich eenvoudigweg niet aan slechts een vrouw geven. Vooral ook door het  rondreizende leven is hij gedwongen avond na avond zijn nieuwe geliefde de  onvermijdelijke afscheidskus te geven. Het wordt hem echter graag vergeven. Als  Arie zijn fenomenale stemgeluid laat horen, smelt ieder hart. En met zijn stem  beroert hij niet alleen de vele vrouwen. Iedereen laat zich meevoeren als zij  de passie horen waarmee Arie de zalen betovert.

Het Gebroken Hartje boeken

AAAAAAAAH JA!!!!!!! Jerommeke  houdt van een feessie, waar het gezellig is. Met zijn soepele vingers bespeeld  hij het pianoclavier sneller dan de knopjes. Hij is de man die Het Gebroken Hartje  in de juiste banen weet te leiden en wordt ook wel de smeerolie van de band  genoemd. Een Lambourhgini loopt immers ook niet zonder olie!! Met zijn diverse  kettingen zowel zilver als goud, houdt hij het geheel bij elkaar en is een  onmisbare schakel in het geheel. Die man die op het conservatorium teveel door  de vrouwen werd afgeleid en dus 4x bleef zitten.

Boekingen van Het Gebroken Hartje

Nikkelen Nelis is er niet de  man naar om er met de pet naar te gooien. Integendeel, Nikkelen Nelis bonkt er  op los als een gebroken hart dat op springen staat. En als zijn hart gaat  springen, dan springt de hele zaal mee. Als er iemand in staat is om het  publiek op te stuwen tijdens zijn fameuze drumsolo dan is dat wel Nikkelen  Nelis. Van deze jongens zijn er  inmiddels 3 cd’s en 1 dvd uitgebracht die landelijk goed verkocht zijn en ze  regelmatig  op TV ORANJE te zien zijn met  een van de 14 videoclips!!!! Er is ook een nieuwe single   die als titel meekrijgt ” Met het gebroken hartje”

Direct Het Gebroken Hartje huren? Klik hier voor boekingen van Het Gebroken Hartje


Toon meer