Helemaal Hollands boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: inclusief tot 800 personen
  • Bezetting: 2 personen
  • Genre: Nederlandstalig / Feest

Wat ooit allemaal begon bij de Hennie Huisman Soundmixshow laten Carlo & Leo nu vele evenementen en feesttenten totaal uit hun dak gaan. Hun eerste grote succes boekten ze met de zomerhit ‘I save the day’, welke wekenlang in de hoog in de hitlijsten stond. Na nog enkele engelstalige hits keerden Carlo en Leo in 2005 terug naar hun Hollandse roots.

Helemaal Hollands boeken

De absolute doorbraak kwam in 2011 met de hit ‘De Ober’. Sindsdien kent heel Nederland Helemaal Hollands en feesten we allemaal mee op de hits ‘Omdat ie zo mooi is’, ‘Delilah’, ‘Ben je vergeten’ en het wereldberoemde feesthit  ‘Waar is dat feestje?’. Wanneer je Carlo en Leo boekt zullen al deze hits dan ook zeker voorbij komen!

Helemaal Hollands huren

Het succes van Carlo en Leo gaat maar door en zijn imiddels vaste artiesten bij o.a. ‘Tros muziekfeest op het Plein’ en ‘Hart voor Muziek’. Ook zijn ze een graag geziene gast bij Sterren.nl. Kortom, Carlo en Leo staan garant voor een avond vol gezelligheid.

Boekingen van Helemaal Hollands

Helemaal Hollands zorgt met hun brede repertoire voor een onvergetelijke, feestelijke en vooral gezellige avond. Ze combineren hun eigen grote hits met spamende feestmedley’s, waardoor het meezinggehalte enorm hoog ligt. Helemaal Hollands streven naar tweestemmig feest maken: zingen en feesten tegelijk.

Helemaal Hollands inhuren

Met een aantal prachtige albums en tal van bekende singles zijn ze niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige circuit. Hun spetterende optredens staan altijd garant voor één groot feest!

Direct Helemaal Hollands huren? Klik hier voor boekingen van Helemaal Hollands


Toon meer