Gerard Ekdom boeken

  • Populaire Radio DJ
  • Duur: 1 x 90 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: 90's tot hedendaags
  • Bekend van Radio 10 Ochtendshow

Gerard Ekdom, radio-dj bij NPO Radio2, is geboren in De Bilt op 26 maart 1978. Al vroeg weet Gerard wat hij wil worden: diskjockey. In 1998 begint Gerard Ekdoms carrière bij 3FM, waar hij de nachtopleiding van de AVRO volgt. Op 17 september 2001 krijgt Ekdom zijn vaste plaats in de dagprogrammering van 3FM: hij neemt het stokje over van Wim Rigter en wordt de vaste presentator van ‘Arbeidsvitaminen’. In 2010 stopt ‘Arbeidsvitaminen’ op 3FM. Dit is een goed moment voor Gerard om een nieuw programma op 3FM te beginnen:  ‘EFFE EKDOM’.

Gerard Ekdom boeken

In 2011 pakt Gerard Ekdom de Gouden Radio Ring voor het programma “Ekstra Weekend” en ook nog eens de Gouden Radio Ster voor beste DJ van de Nederlandse Radio. Gerard heeft tot nu toe ook al zeven keer in het Glazenhuis gezeten en wordt daarom ook wel “Mister Serious Request genoemd. In Juli 2015 besluit Gerard te stoppen bij 3FM en te beginnen bij NPO Radio2. In September 2016 verscheen ook Gerard’s 2e boek. Dit tweede boek heet “Hidden Treasures” en is een songboek met 4 cd’s en meer dan 80 songs. Bij deze songs heeft Gerard mooie verhalen geschreven met de verhalen achter de “Hidden Treasures”. 

Boekingen van Gerard Ekdom

In Augustus 2018 begint Gerard aan een nieuw avontuur. Gerard gaat de ochtend show presenteren op Radio 10. Elke werkdag is hij van 06.00 tot 10.00 uur te horen op deze zender met zijn ochtend programma. Hier zal Gerard ook iedereen weer laten wakker worden met een lach en zal hij ook het file-leed verzachten met zijn leuke muziek en zijn zwoele stem. Gerard Ekdom is beschikbaar als DJ en presentator en moderator op elk event, festival of discotheek.

Direct Gerard Ekdom boeken? Klik hier voor boekingen van Gerard Ekdom


Toon meer