Frans Duijts boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: inclusief tot 400 personen
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig
  • Meerdere boekingsmogelijkheden (zie tekst onder)

Frans Duijts boeken voor een optreden? BekendeArtiestBoeken.NL is hét boekingsbureau waar je gemakkelijk en snel alle artiesten kunt boeken. Hieronder vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van Frans Duijts

Biografie Frans Duijts

Frans Duijts vertoont vele gelijkenissen met een ander icoon van de Nederlandstalige muziek, Andre Hazes. Niet alleen qua uiterlijk, maar ook het karakteristieke stemgeluid van Hazes is terug te horen in zijn stem. Het zal u dan ook niet verbazen dat Frans Duijts zijn zangcarriere begon als Hazes imitator, die overigens ook zijn grote voorbeeld is.

Frans Duijts huren

De vele enthousiaste reacties die Frans kreeg op zijn uitvoering van "Jij denkt maar dat je alles mag van mij" leidde een jaar later tot een compleet eigen album, getiteld "Denken dat je alles mag". Dit album leverde hem al een grote schare fans op, en ook de regionale en Nederlandstalige radiozenders draaiden hem regelmatig.

Frans Duijts boeken

Het grote succes kwam echter pas 2 jaar later, met het tweede album van Frans Duijts getiteld "Zo ben ik mezelf". Het album wist door te dringen tot de top 10 van de album top 100 en bereikte zelfs de gouden status, wat betekent dat er meer dan 25.000 exemplaren verkocht zijn. 

Frans Duijts inhuren

Dit succesvolle album betekende de definitieve doorbraak voor Frans Duijts en zijn agenda was dan ook al snel gevuld met honderden optredens door  het hele land. Ook zijn derde album, Leef je droom, bereikte in no-time de gouden status en werd zelfs platinum, waarvoor er maar liefst 50.000 albums verkocht moesten worden.

Boekingen van Frans Duijts

Een ongekende prestatie,  en al helemaal voor een Nederlandse artiest. Het Nederlandse publiek heeft nog lang niet genoeg van Frans Duijts, en ook in Vlaanderen zijn de eerste successen een feit.

Direct Frans Duijts boeken ? Klik hier voor boekingen van Frans Duijts

BOEKINGSMOGELIJKHEDEN:
* prive-feest / bedrijfsfeest / openbaar tot 250 personen: € 3.995,-
* prive-feest / bedrijfsfeest / openbaar 250-1000 personen: € 4.995,-
* bedrijfsfeest / openbaar boven 1000 personen: € 5.995,-

 


Toon meer