DJ Mentwitt boeken

  • Populaire Feest DJ
  • Duur: 4 uur
  • Geluid: inclusief tot 250 personen
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Allround Feest

DJ Mentwitt is een professionele DJ die ondanks zijn jeugdige leeftijd al veel ervaring heeft. Hij draaide oa. in de A9 studio’s (vooreen Bob’s Saloon) op talloze feesten en hij deed voorprogramma’s van o.a. Marco Borsato, André Hazes, Nielson, en Glennis Grace.

Feest DJ Mentwitt boeken

Bent u op zoek naar een professionele DJ eventueel met drive-in show dan bent u bij DJ Mentwitt aan het juiste adres. Voor een bruiloft, huwelijksjubileum, personeelsfeest of verjaardag, eigenlijk voor elke willekeurige feestavond in de kroeg of in de zaal, DJ Mentwitt weet de juiste toon te zetten. Hij verzorgt al jaren de muziek op de meest uiteenlopende feesten door heel Nederland, en weet ook als geen ander hoe hij de dansvloer vol moeten krijgen… en houden! Hij creëert  een gezellige sfeer en bouwt de sfeer geleidelijk aan op. Vanaf het moment dat er gedanst mag worden, zorgt hij dat de dansvloer niet meer leeg is voor je feest voorbij is!

Boekingen van DJ Mentwitt

Door zijn brede muziek kennis is hij een DJ die elke stijl kan draaien, zolang de dansvloer maar is gevuld met gezellige mensen. Of je nu alleen je familie en goede vrienden bij je in de tuin hebt uitgenodigd of je geeft een enorm knalfeest met 800 gasten, DJ Mentwitt heeft altijd een sfeervolle aangepaste drive-in-show/geluidsinstallatie die perfect past bij uw feest. Met DJ Mentwitt  zal het een avond worden om nooit te vergeten.

Direct Feest Mentwitt huren? Klik hier voor boekingen van Feest Mentwitt


Toon meer