Davina Michelle boeken

  • Live act
  • Duur: 1 x 45 minuten met band
  • Geluid: exclusief geluid en techniek
  • Bezetting: vanaf 4-5 personen
  • Genre: Singer/Songwriter repertoire
  • RICHTGAGE 2020: BOVEN 15.000,- / GEEN PRIVE-FEESTEN

Hoe groeit een onbekende YouTube-zangeres uit tot een absolute hit in een tijdperk waarin er op YouTube elke minuut meer dan 300 uur aan videomateriaal wordt geüpload? Het is het inspirerende verhaal van Davina Michelle, die op 12 november 1995 geboren wordt in Rotterdam. En niet eens in een muzikaal gezin – wat haar rush naar de top alleen maar indrukwekkender maakt.

Davina Michelle boeken

Wereldster P!NK ontdekt haar cover van ‘What About Us’ en is vanaf het eerste moment razend enthousiast. Sterker nog: ze geeft openlijk toe dat ze Davina’s versie beter vindt klinken dan het origineel. Davina Michelle is op dat moment wereldnieuws en tal van televisieshows en eventorganisatoren in binnen- en buitenland willen haar inhuren voor een optreden. Ze maakt onder meer haar opwachting in Nederlandse programma’s zoals RTL Late Night en De Wereld Draait Door en ziet haar YouTube-kanaal stijgen naar het duizelingwekkende aantal van meer dan 450.000 abonnees. In juni 2018 verzorgt de getalenteerde artieste vervolgens met veel succes een aantal optredens in Amerika. Ook hier staan opdrachtgevers te trappelen om haar te boeken.

Boekingen van Davina Michelle

Inmiddels heeft de carrière van Davina Michelle een grote vlucht genomen. Niet alleen op YouTube, maar ook op radio en televisie is de populaire zangeres veelvuldig te bewonderen. Dit jaar nog neemt ze deel aan het prestigieuze televisieprogramma Beste Zangers, waar ze een onuitwisbare indruk achterlaat met haar vertolking van het nummer ‘Duurt te lang’ van Glen Faria. Het resultaat is even onverwacht als imposant: met haar versie van het nummer belandt ze op nummer 1 in zowel de Mega Top 50 als de Nederlandse Top 40. Het is dan alweer 6 jaar geleden dat er voor het laatst een Nederlandse zangeres op nummer 1 in deze toplijsten heeft gestaan. Is het nog een verrassing dat inmiddels zo’n beetje iedereen Davina Michelle wil inhuren voor een optreden?

Direct Davina Michelle boeken ? Klik hier voor boekingen van Davina Michelle


Toon meer