Danny Rook Nightfever Disco Show boeken

  • Populaire DJ show
  • Duur: 3 uur
  • Geluid: op aanvraag
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Disco classics

Voortbordurend op het succes van Danny Rook als DJ Monty in de hitmusical Saturday Night Fever, is er nu Danny’s NightFever Discoshow! Inclusief verlichte dansvloer, spiegelbollen, decor en alle andere seventies- en eighties-items is dit een show waarbij u het ware gevoel uit deze periode helemaal terug krijgt! Een echte enthousiaste en professionele DJ draait de grootste hits (de zogenaamde Dan’s Classics), waarbij Danny acts doet, wedstrijden organiseert etc. Oftewel: een avond topamusement met een vette knipoog!

Danny Rook Nightfever Disco Show boeken

Echt populair werd Danny met ’NOW tv’ waarin hij zich uit kon leven met het typetje Tilly van Broekhuyse en daarna ging het snel met zijn faam als TV-presentator bij RTL-4, Veronica en later Yorin en deed hij programma’s als Now-TV, Last Minute, Ticket To Love, The Box Of Love, Chat Choice, Star Academy etc. Danny Rook boeken betekent dan ook een veelzijdig artiest in huis halen.

Boekingen van Danny Rook Nightfever Show

Ook is Danny in het theater te zien: Onlangs was hij nog te zien in de populaire musical Saturday Night Fever en daarin vertolke hij met grote regelmaat de rol van DJ Monty.

Direct Danny Rook Nightfever Show huren? Klik hier voor boekingen van Danny Rook Nightfever Show


Toon meer