Danny de Munk boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: inclusief tot 250 personen
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig / Amsterdam / Feest / Musical
  • Vanaf gage voor BESLOTEN optredens!

Danny de Munk werd op twaalfjarige leeftijd uitgekozen om de hoofdrol te gaan spelen in de speelfilm Ciske de Rat. De film draaide vanaf maart 1984 in de bioscopen en werd een van de grootste successen uit de Nederlandse film geschiedenis. De door Danny gezongen titelsong Ik voel me zo verdomd alleen werd een nummer 1-hit in Nederland en was de bestverkochte single van 1984. Hoewel de arbeidsinspectie het aantal optredens van de nog minderjarige De Munk stevig beperkte, bleef hij werken aan zijn carrière. Hij nam een aantal lp's op, waarvan nummers zoals onder andere Mijn stad eveneens in de hitparades belandde.

Danny de Munk boeken

Een grote omslag in de carrière van Danny kwam met zijn rol in de musical Les Misérables in 1991. Danny speelde Marius zo overtuigend, dat die rol het begin was van een nieuwe carrière als musicalacteur. Hij schitterde inmiddels met een groot aantal rollen in Nederlandse producties. In 2007 keert hij in de musicalversie van Ciske de Rat terug naar zijn eerste rol. Deze musical heeft sinds de première alle bezoekers aantallen gebroken. In het seizoen 2004/ 2005 stond Danny in de Nederlandse theaters met zijn eigen muziekshow Danny de Munk live! Om zijn 25-jarig jubileum als artiest luister bij te zetten, trad hij 25 juni 2007 op in uitverkocht Ahoy! Op 5 april 2012 schitterde Danny de Munk samen met Berget Lewis, in de hoofdrollen van Jezus en Maria in het spectaculaire verhaal ‘The Passion’.

Boekingen van Danny de Munk

 Zingen zat bij Danny de Munk in de familie. Zijn grootouders werden als Duo de Munk in 1955 namelijk derde in de door platenmaatschappij Bovema georganiseerde zangwedstrijd om de "beste stem van de Jordaan" te vinden. In 2007 had De Munk een real-life soap onder de naam Danny & Jenny de Munk. Ook dit was een doorslaand succes. Wekelijks keken er meer dan 1 miljoen mensen naar de Real life soap. Als Danny de Munk ergens verschijnt, voelt iedereen zich helemaal thuis. De spontane zanger en tv-persoonlijkheid brengt overal waar hij komt feest, plezier en echte gezelligheid. Danny houdt van mensen… en de mensen houden van Danny.

Direct Danny de Munk boeken? Klik hier voor boekingen van Danny de Munk


Toon meer