Captain Midnight Pianoshow Solo boeken

  • Pianoshow
  • Duur: 1 x 60 minuten
  • Geluid: inclusief tot 200 personen
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Allround
  • Meerdere boekingsmogelijkheden

Captain Midnight's Sing-a-long Pianoshow is een zeer betaalbare wervelende piano-act ondersteund door orkestbanden of begeleid door live topmuzikanten, waarbij alles draait om sfeer en gezelligheid. Op bekend pianorecept worden met groot enthousiasme alle klassiekers uit verschillende genres gespeeld van de jaren '50 tot vandaag.

Captain Midnight Pianoshow Solo boeken

Door het enorme brede repertoire en het feilloos aanvoelen van "het juiste nummer op het juiste moment" ontstaat er automatisch een feestavond die geheel op uw publiek wordt afgestemd met voor ieder wat wils! Steeds weer ontstaat dat ouderwetse "meezingen rond de piano"-gevoel, waarbij uw gasten mee kunnen galmen op bekende hits van Elvis, the Beatles, Billy Joel tot Robbie Williams, Marco Borsato, Andre Hazes en alles daartussen.

Boekingen van Captain Midnight Pianoshow Solo

Door deze diversiteit en het aanpassingsvermogen is deze act leuk voor zowel jong als oud. Een grote mix van de bekendste (neder)pop-, rock- en danshits van de afgelopen 50 jaar passeren de revue met allen één ding gemeen, nl : Het grote feest- en meezing gehalte.

BOEKINGSMOGELIJKHEDEN

* 2 x 45 minuten te boeken voor € 975,-
* 3 x 45 minuten voor € 1100,-.
* Tegen meerprijs uit te breiden met extra pianist (alleen bij 3 x 45 minuten) of met een zangeres.
* Meerprijs lichtshow: € 250,-

Direct Captain Midnight Pianoshow Solo huren? Klik hier voor boekingen van Captain Midnight Pianoshow Solo


Toon meer