The Dutch Tenors boeken - Bekendeartiestboeken.nl

The Dutch Tenors boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: inclusief tot 800 personen
  • Bezetting: 5 personen
  • Genre: semi-klassiek / vocaal

Het was in het voorjaar van 2010 dat Paul Walthaus en Jurko van Veenendaal besloten hun krachten te bundelen en hun droom waar te maken: het formeren van hun eigen band, bestaande uit louter mannelijke vocalisten, waarbij persoonlijke muzikale smaak en vooral vocale kwaliteit hoog in het vaandel staat. Een zoektocht naar mede-bandleden volgde. Na maanden van scouten, auditeren en repeteren werden die gevonden in Charly Luske, Rudy Hellewegen en Alex Risch. The Dutch Tenors waren geboren!

The Dutch Tenors boeken

In augustus 2010 is de eerste try-out een feit. The Dutch Tenors treden op tijdens Sail 2010 in het Amstel Hotel. Met een frisse bewerking van Gerry Rafferty's The Right Moment en een spannende uitvoering van Purple Rain oogsten de mannen louter positieve reacties. De eerste stap is gezet en de weg vrij voor meer ontwikkeling. Na deze eerste try-out gaan de tenors met producer/componist Eelco Claassen op zoek naar nieuwe nummers. Twee juweeltjes van weleer worden door Eelco onder handen genomen en krijgen de vuurdoop tijdens de opening van de RAC Hallen in Den Haag: de uitvoeringen van Mr. Mister's Kyrie Eleison en de Staying Alive hit Far From Over blazen iedere bezoeker omver.

Boekingen van The Dutch Tenors

Met een enorme vocale kwaliteit en een unieke semiklassieke uitvoering van gloednieuwe arrangementen staan The Dutch Tenors garant voor een unieke show die in Nederland ongeëvenaard is. The Dutch Tenors zijn klaar om Nederland te gaan veroveren!

Direct The Dutch Tenors huren? Klik hier voor boekingen van The Dutch Tenors


Toon meer