Stef Ekkel boeken - Bekendeartiestboeken.nl

Stef Ekkel boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: inclusief tot 400 personen
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig
  • Optreden met Rene Karst 1 x 55 minuten: € 3.095,-

Bent u van plan Stef Ekkel te boeken? Dan doet u dat uiteraard bij BekendeArtiestBoeken.NL. Deze geweldige zanger heeft in zijn inmiddels 15-jarige carrière al de ene hit naar de andere hit gescoord.

Stef Ekkel boeken

Na de succesvolle singles “Op een terrasje”, “De Griekse Melodie” en “Een koffer vol met dromen” kwam de landelijke doorbraak met “De Woonboot” en “De Smokkelaar” met Johny Hoes. Door al deze feestnummers is Stef Ekkel voorgoed op de kaart gezet als bekende Nederlander en een veel geboekte artiest.

Stef Ekkel huren

Naast de vele optredens door het hele land, is Stef Ekkel ook een graag geziene gast voor vele tv-programma’s waaronder “Muziek op het plein” van de TROS. Ook optredens tijdens de megapiratenfestivals en de Nacht van Oranje in de Ahoy-hal waren het resultaat. Daarna verschenen diverse singles zoals “Shanghai”, “Kufstein” en “Laat de glazen nu maar klinken” alsmede twee dvd’s.

Boekingen van Stef Ekkel

Inmiddels is Stef Ekkel één van de meest geboekte artiesten van Nederland. De live-optredens van Stef zijn door zijn gezellige liedjes en zijn vriendelijke uitstraling en inborst altijd één groot feest. Bovendien heeft Stef in de loop der jaren al zoveel hits gehad dat hij met alleen zijn eigen repertoire een zaal helemaal uit zijn dak kan laten gaan.

Stef Ekkel inhuren

Stef is een echte topper als het om gezelligheid en het Hollandstalige lied gaat. Stef Ekkel boeken doet u dan ook bij BekendeArtiestBoeken.NL. Neem vandaag nog contact op!

Direct Stef Ekkel huren? Klik hier voor boekingen van Stef Ekkel


Toon meer