Romy Monteiro boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief, betreft inprikgage
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Allround
  • Inclusief 2 danseressen

Romy Monteiro is de dochter van musicalactrice Antje Monteiro. Ze is alleen door haar moeder opgevoed, omdat haar Portugees/Angolese vader op vroege leeftijd het gezin verliet. Romy Monteiro studeerde Marketing-Communicatie in Amsterdam. In 2014 deed Monteiro mee aan de talentenjacht The Voice of Holland. Met Trijntje Oosterhuis als coach bereikte ze de kwartfinale. In april 2015 was Monteiro te zien in het RTL 5 programma Shopping Queens VIPS, ze eindigde op de vierde plek. In september 2015 maakte Monteiro haar musicaldebuut in The Bodyguard, waarin zij de hoofdrol van Rachel Marron speelde. 

Romy Monteiro boeken

Op 6 januari 2016 won Monteiro de Musical Award voor Aanstormend Talent voor haar rol in de musical The Bodyguard. In 2016 deed ze samen met haar moeder mee aan het programma Dance Dance Dance. Ze werden in de 4e aflevering geëlimineerd. Op 10 februari 2017 bracht Romy Monteiro haar eigen cd uit, genaamd A Tribute To Whitney, met verschillende hits van Whitney Houston. Dit album kwam op nummer 1 terecht in de Album Top 100.

Boekingen van Romy Monteiro

Vanaf januari 2017 presenteert Monteiro het televisieprogramma Mijn Vader is de Beste voor AVROTROS. In het najaar van 2017 presenteerde Monteiro het Junior Songfestival. In 2018 was Monteiro als professional te zien in het zangprogramma It Takes 2. In 2019 presenteert ze samen met Johnny de Mol het programma DanceSing op SBS6. Bron: Wikipedia.

Direct Romy Monteiro huren? Klik hier voor boekingen van Romy Monteiro


Toon meer