Rob De Nijs boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30/40 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig
  • Live-concert 1 x 60 minuten vanaf: € 14.750,-

Tijdloos" ,dat is Rob de Nijs! Al meer dan 40 jaar is Rob een van de meest bekende en geliefde artiesten in Nederland en België met meervoudig goud en platina op zijn naam is Rob een voorbeeld voor de Nederlandse muziekwereld.

Rob De Nijs boeken

In 1982 werd de single "Alles wat ademt" 75.000 keer verkocht; het was een hit die een rijpere, meer bewuste Rob de Nijs weerspiegelde. Zijn fans haastten zich in grote getale naar de winkels voor zijn brede repertoire; voor de LP "Roman" in 1983 , voor "Pur Sang" in 1984, voor "De Reiziger" in 1989. Halverwege juni ‘96 werd de nieuwe single "Banger Hart" gelanceerd. De single werd uitgevoerd in o.a. een reggae en een trance dance versie. Dit bewees weer eens te meer dat Rob het aandurfde om met verschillende muziekstijlen te experimenteren. In september van dat jaar stond Rob, voor het eerst in z’n carrière, nummer 1 in de Top 50 en de Top 40 met de single "Banger Hart"! Hij had daarmee de toen net opkomende Spice Girls die met "Wannabe" net één week op 1 stonden, van hun plaats verdrongen, en "Banger hart" bleef daar staan. Rob’s eerste nummer 1-hit stond maar liefst zes weken lang op de hoogste plaats! De singles die vervolgens van "De Band, de Zanger en het Meisje" afkwamen als; "Lucinde" en "De tijd staat stil", zorgden er mede voor dat het album ruimschoots platina werd.

Boekingen van Rob De Nijs

Rob de Nijs is een veelzijdig artiest, die al meer dan 40 jaar aan de top staat en geliefd is bij een ieder die een voorliefde heeft voor muziek. De komende jaren hoeven wij hem zeker nog niet te missen en kunnen we samen uitkijken naar wat komen gaat!

Direct Rob de Nijs huren? Klik hier voor boekingen van Rob de Nijs


Toon meer