Rene Karst boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: inclusief tot 400 personen
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Feest / Nederlandstalig
  • Optreden samen met Stef Ekkel, 60 min. : € 4.140,-

Klaar voor een feestje? De nieuwe single van Rene heet ‘De Stenen Op Het Plein’ en gaat over de oer-Hollandse kermissen. Steeds meer kermissen boeken hem, omdat dit nummer gaat over wat iedereen voelt.

Rene Karst boeken

‘Liever Te Dik In De Kist’ is natuurlijk de enorme hit van 2016. Het nummer wat hij samen met vriend en collega Stef Ekkel schreef is een grote hit waardoor hij inmiddels landelijk een bekende zanger begint te worden. Op een kermis, carnaval, feestavond of personeelsfeest wordt hij veel geboekt. Een optreden van deze sympathieke zanger is een feestje met repertoire dat zeker niet standaard is. Hij verrast iedereen met een feest programma en nummers zoals: ‘Supergave Tijd’, ‘Op De Tafel Dansen’, ‘Helemaal Niets’ en de stamper ‘Hollanders’ die in 2016 ook al bij alle Nederlandstalige lijsten de nummer 1 positie bereikt. ‘Liever Te Dik In De Kist’ maakt dat René inmiddels een veelgevraagd artiest is en dat zal de komende tijd alleen nog maar blijven groeien.

Boekingen van Rene Karst

Een optreden van ‘de man met de groene bril’ is zeker niet standaard. Als geen ander weet Rene zijn repertoire aan te passen aan zijn publiek, iets wat hem enorm veelzijdig maakt. Immers, geen feest is hetzelfde. Uiteraard mogen hits als Liever Te Dik In De Kist en Supergave Tijd niet ontbreken, maar het kan zo maar gebeuren dat Rene halverwege de set zijn gitaar pakt voor een paar akoestische meezingers. Het is niet voor niets dat Rene door collega’s veelal hetbest bewaarde geheim van het Nederlandstalige circuit wordt genoemd.

Direct Rene Karst boeken ? Klik hier voor boekingen van Rene Karst


Toon meer