Mooi Wark Carnavals-show NU te boeken

Ook dit jaar is het weer mogelijk om de speciale Mooi Wark carnavals-show te boeken. In deze LIVE act van 1 x 35 minuten komen alle grote hits voorbij en staat de tent volledig op zijn kop! Succes verzekerd!

Sinds de hit-singles "IDIOOT", "BOKKIE OF EEN GEITTIE", "IN DE BLOTE KONT", "ACHTER DE TENT" en "SCHIJT AAN REGELS" heeft de in 1992 opgerichte Drentse rock & roll band Mooi Wark een groot deel van Nederland veroverd en inmiddels landelijke bekendheid verworven. Vele zalen en feesttenten zijn in de afgelopen jaren plat gespeeld. Van de albums "Gewoon Idioot" (2006) en "Bok ‘m d’r op" (2008), beide geproduceerd door Dick Kemper (ex-Vandenberg), zijn inmiddels al bijna 20.000 stuks over de toonbank gegaan.

Het nummer "In de blote kont" (2007) heeft Wooi Wark geen windeieren gelegd, want zowel in 2007 als in 2008 deed de band meer dan 100 live-shows in feesttenten, discotheken, zalen en op festivals. Mooi Wark behoort daarmee tot één van de grootste live-bands van Nederland. Paradiso Amsterdam, het Zwarte Cross Festival, de Mega-Piratenfestijnen, Dauwpop en het Gelredome (Giga-Piratenfestijn) zijn een greep uit de tourlijst.

De optredens van Mooi Wark, waarbij de lol en grappenmakerij van het podium spetteren, staan als een huis en klinken als een klok! De aanstekelijke eigen nummers, die variëren van lekkere rock ’n roll tot dampende feestnummers, zorgen voor een vrolijke mix van herkenning waarbij ook een goede ballade niet wordt geschuwd. Vele hits passeren de revue en met een ijzersterke podiumpresentatie, een flitsend decor en een spectaculaire show wordt menig bezoeker vermaakt.

Mooi Wark Carnavals-show NU te boeken