Monica Geuze boeken

  • Vlogger
  • Duur: in overleg
  • Geluid: exclusief
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Daily life

Monica Geuze (Zwijndrecht, 27 maart 1995) is een Nederlandse vlogster en DJ. Haar debuutsingle "Laten gaan" kwam in de Single Top 100 en staat op nummer 2 van de Oranje Top 30.

Monica Geuze boeken

Geuze volgde de Theaterhavo in Rotterdam. Daarna volgde ze nog onderwijs aan het Develstein College in Zwijndrecht,het Scheepvaart- en Transport College in Rotterdam en volwasseneonderwijs in Amsterdam.Ze speelde mee in een muziekvideo van Racoon: "Happy Family" (2005). Hierin had ze de rol van een dochter in een ruziënd stel.

Boekingen van Monica Geuze

Haar successen behaalt ze niettemin vooral op YouTube, waar ze een van de populairste Nederlandse vlogsters is. Ze maakt onder meer vlogs over haar dagelijks leven.[5] In januari 2018 telde haar YouTube-kanaal meer dan 400.000 abonnees.[6] Tevens was Geuze vanaf september 2015 tot mei 2017 een van de presentatoren van het YouTube-kanaal van RTL genaamd Concentrate. In 2019 keerde zij hier weer terug als presentatrice.[7] Geuze publiceerde in mei 2017 een eigen boek, My way, waarin ze vertelt over haar leven als vlogger.[8] In 2017 was Geuze een van de deelnemers van het eerste seizoen van de RTL 4-serie Kroongetuige. Tevens was ze te zien in de programma's Een goed stel hersens, Weet ik veel en Van der Vorst ziet sterren.

Direct Monica Geuze huren? Klik hier voor boekingen van Monica Geuze


Toon meer