Meuk (Boerenrock Tributeband) boeken

  • Tributeband
  • Duur: 2 x 60 minuten
  • Geluid: exclusief, alleen backline
  • Bezetting: 5 personen
  • Genre: Boerenrock Tribute / Eigen werk
  • Cafe-gage / Festival/Feesttent: € 2.195,- / Incl. geluid <1000p: € 3.150,-

Meuk is ontstaan uit liefde voor de echte onvervalste Boerenrock. Gewapend met stevige gitaren in combinatie met een vrolijke trekzak brengt deze band een combinatie van eigen werk en de grootste hits van hun helden.

Meuk boeken

Een mooie balans van vette rock en vrolijke feestmuziek zorgt er voor dat het publiek keer op keer verrast, geprikkeld en vermaakt wordt met voor ieder wat wils. Dit in combinatie met een visueel aantrekkelijke show zorgt voor een onvergetelijke avond voor het publiek. 

Boekingen van Meuk

Meuk brengt onvervalste Nederlandstalige feest/rock gebracht met veel humor en een dosis energie. Een feestje bouwen dat is waar het om draait bij de heren van MEUK, want wat is er mooier dan samen de tent op z'n kop te zetten met "vette" muziek recht uit het hart. Met de fonkelnieuwe cd en kneiterstrakke nieuwe show "Hard voor weinig" timmert MEUK lekker aan de weg! Naast eigen werk staat een nieuwe selectie van dé klassiekers van Normaal, Jovink, WC-experience, BZB, Pater Moeskroen, Rowwen Hèze, etc in de propvolle setlijst. De kroeg of tent staat gegarandeerd op z'n kop wanneer deze Brabanders het podium trotseren. Intiem en compact of juist een weergaloze show met alle toeters en bellen? De keuze is aan u ! 

Direct Meuk huren? Klik hier voor boekingen van Meuk


Toon meer