Laura Jansen boeken - Bekendeartiestboeken.nl

Laura Jansen boeken

  • Live-act
  • Duur: in overleg
  • Geluid: in overleg
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Pop / Allround

Laura Jansen. Singer/songwriter, dochter van een Amerikaanse moeder en een Nederlandse vader en al 9 jaar woonachtig in de USA. Met haar innemende persoonlijkheid, kristalheldere stem en onverbloemde muzikaliteit stapte ze tijdens haar bliksembezoek aan Nederland vele huiskamers en muziekharten in met haar vertolking van haar debuutsingle 'Single Girls' in het Tv-programma De Wereld Draait Door. 'Single Girls' is een voorproefje van Laura's later dit jaar te verschijnen debuutalbum: een mix van donkere, alternatieve popliedjes en gevoelige pianosongs.

Laura Jansen boeken

Het was John Ewbank, die Laura Jansen ontdekte en naar Nederland haalde, nadat hij haar clip voor het nummer 'Bells' had gezien. Hij bracht haar in contact met Universal Music, die haar een platendeal aanbood. De rest lijkt nu al geschiedenis. Laura's Jansens muzikale carrière begon met haar studie aan het Rotterdamse Conservatorium, die haar uiteindelijk deed belanden op het Berklee College of Music in Boston, waar ze de fijne kneepjes van songwriting en protools leerde. De verhuizing van Laura Jansen Los Angeles bleek later een schot in de roos. Na lang aandringen trad Laura toe tot het kringetje artiesten dat regelmatig optreedt in het Hotel Cafe, een zaal die vele succesvolle artiesten heeft voortgebracht, waaronder John Mayer, Katy Perry, Jason Mraz, Sara Bareilles en Joshua Radin. The Hotel Cafe zit verstopt in een steeg middenin Hollywood, maar alle muziekprogrammeurs, platenbonzen en Tv-studio's weten het keer op keer te vinden om nieuw talent te ontdekken.

Boekingen van Laura Jansen

Niet alleen haar contacten via het Hotel Cafe leverden dit Laura Jansen kansen op. Via MySpace en Twitter wist Laura op eigen kracht in korte tijd een grote fanbase op te bouwen. "Ik zou geen carrière hebben zonder internet. Ik krijg dagelijks mail van nieuwe fans, en via MySpace kwam ik in contact met een filmstudente die mij een gratis clip aanbood voor 'Bells'. Ik ben een echte nerd, hou van alles dat internet te bieden heeft: Twitter, Facebook, Hyves."

Direct Laura Jansen huren? Klik hier voor boekingen van Laura Jansen


Toon meer