Kris Berry boeken - Bekendeartiestboeken.nl

Kris Berry boeken

  • Live-act
  • Duur: 1 x 30-45 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Bezetting: 3 personen
  • Genre: jazzpop /soul/latin
  • Meerdere boekingsmogelijkheden (zie tekst onder)

De op Curaçao geboren Kris Berry is een heuse globetrotter, maar opereert vanuit Nederland. In 2011 bracht ze haar debuut-EP uit waarin ze de richting uitzette voor haar debuutplaat 'Marbles' die in april 2012 uit is gekomen. Naar aanleiding van deze succesvolle EP deed ze sessies op vrijwel alle grote radiozenders, speelde van Brabant tot Groningen en deed voorprogramma's van onder meer Eli 'Paperboy' Reed en Selah Sue.

Kris Berry boeken

Lang voor haar debuutplaat voltooid was, stond Kris Berry op North Sea Jazz Festival in Rotterdam. En een jaar later, is haar debuutplaat 'Marbles' uitgekomen. Een plaat die 'Album van de Week' was bij Radio 1, Arrow Jazz, Radio 6, Omroep Brabant, Omroep Zeeland én bij Radio 2 Gouden Uren. Kris schrijft haar eigen teksten. Het is alsof je als luisteraar meeleest in haar dagboek. Ze heeft geen muzikale opleiding gevolgd maar laat vooral haar gevoel spreken. En samen met gitarist Paul Willemsen (Beans & Fatback en Lefties Soul Connection) maakt ze de muziek bij haar nummers, 'Paul is iemand die precies snapt wat ik bedoel als ik een idee voor een nieuw liedje omschrijf' aldus Kris Berry.

Boekingen van Kris Berry

Kris Berry was begin dit jaar te bewonderen op Noorderslag in Groningen en is deze zomer onder andere nog te zien op de bühne van het Openluchttheater Caprera in Bloemendaal en Jazz in the Woods in Apeldoorn. Haar muziek laat zich karakteriseren als toegankelijke jazzpop, afgewisseld met soul, folk, latin en diverse Caribische invloeden.

BOEKINGSMOGELIJKHEDEN 

Gage geldt UITSLUITENd voor besloten optredens en betreft een akoestisch optreden! Ook te boeken met band (5 personen) voor: € 2.975,- voor 2 x 45 of 3 x 30 minuten exclusief geluid. Voor openbare optredens gelden hogere gages. Informeer vrijblijvend!

Direct Kris Berry huren? Klik hier voor boekingen van Kris Berry


Toon meer