Jeroen Van Zelst boeken - Bekendeartiestboeken.nl

Jeroen Van Zelst boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief, alleen monitorset
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: NL / Feest

Begonnen als DJ is Jeroen van Zelst nu na vele jaren draaien sinds 2010 ook zanger en niet geheel zonder succes. Zijn eerste single “Colinda” die in 2011 uitkwam was meteen een bescheiden hit.

Jeroen Van Zelst boeken

Hierna dook Jeroen meteen weer de studio in en kwam met de opvolger “Hey ga je mee”, een bewerking van de hit “Beach Baby”. Daarna coverde Jeroen voor de naderende carnaval een single van Pater Moeskroen “Dansen” en dit bleek een schot in de roos want de boekingen gingen daardoor steeds beter lopen. Na een muzikaal uitstapje in de vorm van single nummer 4 “Leef Je Leven”  is in September 2012 de single “Jij Bent Veel Te Jong Voor Mij” verschenen. Dit is een samenwerking met goede vriend DJ Jordy Graat.

Boekingen van Jeroen Van Zelst

In het voorjaar van 2014 kwam zijn debuutalbum Alle Remmen Los! uit en neemt hij platen op met collega’s, zoals het duet met Arjon Oostrom (Ze Is Veel Ouder). Ook wint hij in dat jaar de Award voor Beste Opkomende Party Artiest tijdens de Party Awards.Met zijn repertoire zet Jeroen elk feest volledig op zijn kop en is inmiddels een veelgevraagde feestzanger.

Direct Jeroen van Zelst huren? Klik hier voor boekingen van Jeroen van Zelst


Toon meer