Jannes boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: inclusief tot 400 personen
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig
  • Koning der Piraten!

Jannes kan de geschiedenis in als een van de meest productieve artiesten in Nederland. Wij Vieren Het Leven is Jannes’ twaalfde studio-cd in dertien jaar tijd. Een album dat, net als zijn voorgangers, geen enkel spoor van creatieve slijtage vertoont. Keer op keer weet de zanger nieuwe muzikale paden te bewandelen en daarbinnen toch een typisch Jannes-geluid neer te zetten.

Jannes boeken

Dat specifieke geluid van Jannes kennen zijn fans maar al te goed. Lekker mee te zingen, uit het leven gegrepen, vrolijk en een tikje melancholisch. Maar wel steeds in verrassende muzikale stijlen. Inmiddels heeft Jannes ruim 500.000 cd’s verkocht, goud en platina behaald, meerdere grote hits gescoord en vele muziekprijzen gewonnen. In september 2012 togen zijn fans massaal naar de Rotterdamse Ahoy, waar Jannes met een uitverkochte show liet zien tot de grootste artiesten in het land te behoren. De nuchtere Drent heeft als bijnaam ‘Koning der Piraten’. 

Boekingen van Jannes

Op 7 oktober 2017 stond Jannes in een uitverkocht Gelredome om zijn 15-jarig jubileum te vieren, samen met zijn fans en vrienden. De registratie van deze fantastische avond zal eind november gecombineerd op DVD en CD verschijnen.  Jannes kunt u boeken / huren voor een optreden op uw feest of evenement. 

Direct Jannes huren? Klik hier voor boekingen van Jannes


Toon meer