Jan Keizer boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: inclusief tot 400 personen
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Oldies / Palingpop

Jan Keizer werd geboren 3 april 1949 in Volendam. Muziek werd hem met de paplepel ingegeven. Al zijn broers bespeelden wel 'n instrument of zongen. Jan’s eerste band was "the empty hearts". In eerste instantie wilde hij heel graag zingen maar de enige plek die nog vrij was, was drummer. Toen Empty terziele ging doordat Thomas Tol naar BZN ging en Jan vond dat er te weinig talent overbleef, zoch hij een nieuwe band bij elkaar.

Jan Keizer boeken

De groep Q tips was 'n feit. Dit keer nam Jan de microfoon ter hand en zong samen met Lida Bond ( ex- George Baker ) de sterren van de hemel. Ze speelden in het voorprogramma van de Cats en de eerste besprekingen om 'n plaat te maken staken de kop op. Maar net toen alles goed leek te gaan werd Jan als drummer gevraagd door BZN. Hoewel zijn toenmalige vriendin (zijn huidige vrouw) het hem sterk afraadde ging Jan drummen bij BZN. In het jaar 2000 ging Jan voor het eerst solo met de c.d. L'Aventure" een franstalig hit album, met wat zelf geschreven liedjes. Het werd 'n groot succes. Een jaar later maakte hij nog een plaat `Going back in time ` deze haalde ruim de gouden status en deze werd weer opgevolgd door nog ´n plaat met 60 er jaren hits. Inmiddels is Jan Keizer de expert van de gouwe ouwe.

Boekingen van Jan Keizer

In 1984 vertrok Anny Schilder uit de Volendamse band en kwam Carola Smit. Na vele vele hits kwam in 2006 na het jaar van het 40e jubileum het bericht dat BZN ging stoppen. Nu is Jan echter ook solo te boeken en getuige zijn overvolle agenda is hij ook solo razend populair!

Direct Jan Keizer huren? Klik hier voor boekingen van Jan Keizer


Toon meer