Inge Kleijn (Helene Fischer Double) boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 40 minuten
  • Geluid: exclusief, alleen monitorset
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Helene Fischer Tribute
  • Incl. 2 dansers: € 1.795,- / Special FX + 4 dansers: € 2.795,-

Inge Kleijn geboren in Nederland, om precies te zijn in Brabant daar groeide zij op en woont daar nog steeds. Toch maakt haar iets bijzonder zij ambieert het Duitse Schlager lied enorm zelfs zo erg dat ze een eigen Duitse Schlager single heeft opgenomen welke januari 2018 uit zal komen de titel van dit lied is Für Die Ewigkeit Ze verraste vele tijdens haar live optredens met de gelijkenis van de stem van Helene Fischer.

Inge Kleijn (Helene Fischer Double) boeken

Haar grootste voorbeeld is dan ook Helene en daarom neemt ze haar taak in het uitvoeren van de Double act ook zeer serieus. Alles moet kloppen licht, geluid en voor zover mogelijk ook de kostuums. Natuurlijk zijn alle optredens 100% live gezongen en zal Inge Kleijn altijd proberen om de perfectie van Helene Fischer in haar optredens na te streven. Hopelijk heeft u al eens kennis mogen maken met haar, zo niet dan ziet zij u graag op een van haar komende optredens om u dat Helene Fischer gevoel te geven alsof de echte voor uw neus staat.

Boekingen van Inge Kleijn (Helene Fischer Double)

 ±40 Minuten Showblock incl. alle actuele en natuurlijk de grootste hits van Helene Fischer in authentieke uitstraling en podiumpresence.De technische gelijkenis met Helene Fischer is gewoon ongelooflijk! 

Actuele Set lijst (±40 min):
 Achterbahn - (Afrojack Mash Up)
 Fehlerfrei
 Und Morgen Früh Kuss Ich Dich Wach
 Hundert Prozent
 Feuerwerk
 Phänomen
 Nur mit Dir
 Ich Will Immer Wieder Dieses Fieber Spur'n
 Herzbeben
 Atemlos durch die Nacht

Direct Inge Kleijn (Helene Fischer Double) huren? Klik hier voor boekingen van Inge Kleijn (Helene Fischer Double)


Toon meer