GameMeneer boeken

  • YouTuber
  • Duur: in overleg
  • Geluid: exclusief
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Games & Websites

GameMeneer (echte naam Don Plevier), geboren op 28 maart 1990 in De Rijp (Alkmaar), is een Nederlandse YouTuber met meer dan 1 miljoen abonnees. In zijn video’s gamed hij. Hij speelt voornamelijk de volgende games: Call of Duty, Ark, player Unknown’s Battlegrounds, GTA V, Battlefield 1, skribble.io, Minecraft en Fortnite: Battle Royale.

GameMeneer boeken

Op 2 april 2012 is Don begonnen met YouTuben. Naast zijn eigen kanaal was hij ook nog een vast gezicht bij DagelijksHaaDee (nu: Milan Knol) dat uit vier YouTubers bestaat: Milan (DagelijksHaaDee) (nu: Milan Knol), Don (Gamemeneer), Link (echte naam:Michael) (xLinkTijger) en Jeremy (Jeremy).

Boekingen van GameMeneer

GameMeneer is o.a. bekend van de volgende series: "DONderdag" is een serie van Don waarin hij op internet websites bezoekt, over verschillende dingen praat, Q&A’s doet, etc. "Geven en nemen is een serie die hij doet met Milan Knol op Milan Knol. Hij is ook een lid van de memegang dat zijn ‘vriend’ Jeremy heeft bedacht. Don (Gamemeneer) doet ook mee met de nieuwe YouTube Programma Legends Of Gaming.

Direct GameMeneer huren? Klik hier voor boekingen van GameMeneer


Toon meer