Die Manner boeken

  • Oktoberfeestband
  • Duur: 1 x 45 OF 2 x 90 minuten
  • Geluid: bij 2 x 90 minuten inclusief
  • Bezetting: 5 personen
  • Genre: Duits + Allround feest
  • Gage bij 2 x 90 minuten: € 3.995,-

Die Manner: vijf gedreven, geroutineerde muzikanten welke zich sinds 2016 hebben gebundeld in deze nieuwe superformatie! Specialisten in Duitstalig entertainment, en muzikaal gezien een dreamteam! Oktoberfeestmuziek gemixt met Alpenrock, Duitse Schlager en hedendaags repertoire in twee of drie onderhoudende sets. Bijna alle leden zijn conservatorium geschoold en hebben hun sporen inmiddels verdiend.

Die Manner boeken

Maar…. je kunt nog zo goed geschoold zijn, je moet wel  'Schnapss(en)'  als artiest dat je er staat om mensen te entertainen! "Bestaat er een band die gewoon álles kan spelen, en daar ook nog eens een feestjasje omheen kan plakken?" Jaaaaaaaaa dus!!!!! Die Männer. Degene die 'Die Männer'  voor het eerst live meemaakt, zal zich verwonderen over de diversiteit en de constante dansbaarheid. In twee sets van anderhalf uur speelt de band namelijk één grote medley van alle muzieksoorten die er bestaan! Elke 2 minuten een ander liedje, en allemaal meezingers.

Boekingen van Die Manner

Tirolerpop,  Pop, Rock, House, Après-ski, Smartlap, Oberkrainer, Hiphop, klassiek, Reggae, Feesttent, Ballad, Hoempa….. noem het en het komt voorbij! Dát is de kracht van Die Männer. Gezellig, muzikaal zeer onderbouwd, en jong & oud gaat in beweging: Feestgarantie van 1000%.

Direct Die Manner boeken ? Klik hier voor boekingen van Die Manner
 

Toon meer