Denans boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: NL /Feest

Denans (Hans van Aalst) geniet vooral bekendheid als feestzanger.  Hij is een feestbeest op het podium. Wie zijn repertoir kent, weet dat ook andere genres hem goed liggen.  Hij schuwt een serieus nummer niet, pop en reggae evenmin.  Denans werd in 1966 geboren in Prinsenbeek, de plaats waar hij 33 jaar later zijn eigen feestcafe Denans opende. Dat cafe is zoals Denans is:gastvrij,gemoedelijk en bovenal heel gezellig.

Denans boeken

Als DJ raakte Denans op jonge leeftijd gepassioneerd door de muziek. Twintig jaar stond hij achter de draaitafel en toen al werd er regelmatig een nummer van hem opgenomen.  Zijn bekendheid groeide tot ver buiten Brabant. Inmiddels geniet Denans nationale bekendheid. Vier van zijn nummers stonden in de Mega Top 100, met de 32e plaats voor "De gedachte aan jou" als hoogste notering. Dit nummer stond op 8 in de Nederlandse Top 20.

Boekingen van Denans

Tussen 's lands grootste artiesten stond Denans in 2006 naast Vader Abraham in het Thialff stadion in Heerenveen tijdens het TROS Muziekfeest. Ze zongen het duet "Dans met mij". Denans zong op televisie voor Hart van Nederland, Op Volle Toeren, SBS Shownieuws en diverse regionale programma's als Brabant Party, RTV Oost, Hart voor Muziek, Muziekparade, Muziek-Festival en het Holland Clip Festival.

Direct Denans huren? Klik hier voor boekingen van Denans


Toon meer