De Waterpieten boeken - Bekendeartiestboeken.nl

De Waterpieten boeken

  • Muzikale Show
  • Duur: 1 x 90 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Bezetting: 5 personen
  • Genre: Sinterklaas

De Waterpieten zijn in het dagelijks leven in Nederland jonge opkomende musici en acteurs, die al onder andere speelden in Koninklijk Theater Carré, de Melkweg en het Rozentheater. Het zijn goede vrienden die al jarenlang voor de lol bij verscheidene evenementen Piet zijn, bijvoorbeeld nu al zes jaar in de intocht van Amsterdam, de grootste intrede van de Sint in ons land. Tezamen maken zij zich al enkele jaren boos over de pompende electrische carribische beats met tekst die heden ten dage voor Sinterklaashits doorgaan. Dit voorjaar besloten zij als tegenzet een Pietenband te beginnen. Het doel is om op elk podium een authentieke nostalgische sfeer neer te zetten en kinderen te vermaken met nieuwe en oude liedjes – vermaakt naar toegankelijke softpopversies – afgewisseld met hilarische sketches en acts.

De Waterpieten boeken

“Het moet een beetje gaan klinken als de ideale kruising tussen VOF de Kunst en de Damrakkertjes,” aldus saxofonist Piet Sa, “Veel tot bijna alle bekende klassiekers komen voorbij, maar we zullen zeker ook eigen repertoire ten gehore brengen.” Dit alles in afwachting van Zijn eerwaarde principaal, die natuurlijk al de gehele middag elk moment binnen kan vallen, en dat op een uiteindelijk heuglijk moment ook zeker zal doen.

Boekingen van De Waterpieten

De Waterpieten zijn: Piet Snot – Gitaar + Piet Neut – Bas + Piet A. Goras – Zang + Piet Sa – Saxofoon + Piet Lut – Drums

Direct De Waterpieten huren? Klik hier voor boekingen van De Waterpieten


Toon meer