De Dorini's boeken - Bekendeartiestboeken.nl

De Dorini's boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: inclusief tot 400 personen
  • Bezetting: 2 personen
  • Genre: NL / Feest

Het was een bloedhete dag in de zomer van 2006 op de tilburgse kermis. Dorien en Christine kwamen op het idee om een carnavalsnummer te maken. Ja, u leest het goed: de mussen vielen van het dak en het bier was al verdampt voor het de tap uit kwam en deze dames dachten al aan carnaval! Het bleek lastig om een naam te verzinnen en uiteindelijk was er de keuze tussen De Christini's of De Dorini's (het moest toch een beetje fout klinken) en zoals bekend is het De Dorini's geworden... en nu zitten ze er aan vast!

De Dorini's boeken

In 2010 heeft Marlou de microfoon van Christine overgenomen en sindsdien is dit Boxtelse duo een begrip geworden in carnavalsland. In 2012 wonnen ze de Hollandiobokaal met het nummer "We gaan een feestje bouwen" en in 2013 de kies-je-kraker-bokaal van Omroep Brabant met het liedje "Dina Dynamiet". De dames maken jaarlijks eigen carnavalskrakers zoals "Koning Bier" 2014 en "Bingo" 2015. Elk jaar komen ze weer met iets nieuws met een andere melodie waar je niet op stil kunt blijven staan.

Boekingen van De Dorini's

Inmiddels is het repertoire zo uitgebreid dat ze het hele jaar garant staan voor FEEST! Ze bouwen het liefst tussen het publiek een feestje. Dit kan zijn op de bar, onder de bar op iemands nek of mee feestend in de polonaise. Niks is te gek voor die 2 Brabantse meiden.

Direct De Dorini's huren? Klik hier voor boekingen van De Dorini's


Toon meer