Dangerouz Drums boeken

  • Openingsact
  • Duur: circa 6-7 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: lasershow
  • Vanafprijs tot max. 300 personen / 300-2000 personen: € 3050,-

Openingsact DangerouzDrums LaserShow is een spectaculaire en dynamische openings,- of slotact; met in de hoofdrol Lady on Drums, Isabella Proszkowski.
 

Dangerouz Drums boeken

Het is belangrijk om uw kernboodschap op dynamische wijze over te kunnen brengen. Je wilt immers in één keer een groep mensen kunnen informeren. Denk bijvoorbeeld aan een product presentatie of een product lancering tijdens een congres, meeting, bedrijfsfeest of opening van een nieuw pand. Je wilt dat er over gesproken wordt  “spread the word”. Professioneel, sensationeel, dynamisch en opmerkelijk.

Boekingen van Dangerouz Drums

Er zijn verschillende tools welke je kunt inzetten. De mix van dynamische muziek, het visuele aspect, welke synchroon samenkomen, is de kracht van onze show. De interactieve LaserShow heeft zich gespecialiseerd om juist dat aspect uit te lichten door middel van het samenbrengen van laserstralen en ritme. Wij nemen het publiek 6 minuten mee in de wereld van onze opdrachtgever. Dit doen wij door op verrassende en opbouwende wijze, welke vervolgens toewerkt naar een exploderende ‘climax’. Desgewenst integreren wij uw logo’s, kernwoorden of slogans, kortom uw kernboodschap, binnen onze show. Deze projecteren wij bijvoorbeeld op een achterwand, een bestaand doek, of een hangend rolscherm. Hierdoor zal de uiting van uw kernboodschap, de opbouwende drumsolo, ondersteund met dynamische muziek , samen met de afgestemde LaserShow, een voelbare en zichtbare beleving teweeg brengen tijdens de show. Uw boodschap zal tijdens onze show één eenheid worden.
 
Direct Dangerouz Drums huren? Klik hier voor boekingen van Dangerouz Drums

Toon meer