Claudia Ansel boeken

  • Tape / Schlager-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief, enkel monitorset
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Schlager
  • Richtgage: tussen € 500,-  en € 750,- excl. (eventuele) reiskosten

Claudia Ansel is een in Zuid Limburg woonachtige Schlagerzangeres die haar hart verpand heeft aan de Duitse Schlager muziek. Bij één van haar optredens ontmoette zij per toeval de bekende Duitse Componist André Wolff (Die Kolibris) die haar uitnodigde om een zangopname te maken in zijn studio in Duitsland.

Claudia Ansel boeken

Wat daarna gebeurde had Claudia nooit durven dromen! De voor haar gecomponeerde titels „Wenn du bei mir bist“ en „So wie Du“ vielen in de smaak bij Schlager beminnend Duitsland! Er volgden radio en TV voorstellingen en de optredens stegen in korte tijd sterk in frequentie. Na haar debuutalbum “Hollywoodträume” Claudia heeft zich in haar repertoirekeuze voornamelijk gericht om de authentieke 70th Schlagers te transformeren naar de huidige trend van de pop-up Schlager die een hoog feestgehalte hebben en garant staan voor ”jubel-trubel und Heiterkeit”.

Boekingen van Claudia Ansel

Claudia heeft verder de privilége om naast Nederland en België met reglmaat in het hol van de Duitse Schlagerleeuw te mogen werken. Inmiddels heeft Claudia van haar hobby een beroep mogen maken en heeft de wens om nog vele jaren doorgaan met het promoten van de altijd gezellige en herkenbare Duitse Schlagermuziek.

Direct Claudia Ansel huren? Klik hier voor boekingen van Claudia Ansel


Toon meer