Chiel Oranje & Fred de Braak boeken

  • Seniorenshow
  •  Duur: 2 x 45 minuten in 3 uur
  •  Geluid: inclusief van 25-350 personen
  •  Bezetting: 2 personen
  •  Genre: Oldies Nederlandstalig
  •  Exclusief (eventuele) reiskosten / Weekend + € 100,-

Vroeger waren zij presentatoren op Radio & TV en Fred de Braak ook nog eens quizmaster en cabaretier. Maar ja, u kent het wel, beide heren op leeftijd moesten ruimte maken voor nieuw en vooral jong aanstormend talent, waar ze beide uiteraard niet vrolijk van werden. Aangezien het bloed kruipt waar het niet gaan kan, heeft Fred de Braak Chiel Oranje vol overgave weten over te halen om nu samen zingend het land wederom te gaan veroveren. Niet dat Chiel hier nu nog zo veel zin in heeft, maar ja de schoorsteen moet bij hem natuurlijk ook gewoon roken.

Chiel Oranje & Fred de Braak boeken

De liedjes die zij samen zingen zijn de bekende Hollandse hits van weleer van o.a. Gert Timmerman, de Zangeres zonder Naam, Frans Bauer, Gerard Cox, Joop de Knegt, Louis Neefs, liedjes uit de serie ja zuster, nee zuster etc. etc. etc. Zoals u zult begrijpen kennen zij de artiesten waar zij liedjes van zingen bijna allemaal persoonlijk, wat dan ook regelmatig leuke anekdotes oplevert.

Boekingen van Chiel Oranje & Fred de Braak

Kortom: een muzikale show van 2 x 45 minuten met een vette knipoog, een lach en een traan en speciaal gericht op senioren. Dus zeg maar voor de jonkies met grijs haar !

Direct Chiel Oranje & Fred de Braak huren? Klik hier voor boekingen van Chiel Oranje en Fred de Braak


Toon meer