Capital Candy boeken - Bekendeartiestboeken.nl

Capital Candy boeken

  • DJ-act
  • Duur: 1 x 60 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Urban /Pop
  • RICHTGAGE: tussen € 500,- en € 1.000,-

Waar oude helden wegvallen, staan nieuwe op. Nadat we afgelopen jaar van een aantal eigenzinnige artiesten afscheid namen, maken we in 2017 kennis met Capital Candy. Uiteraard met een vette knipoog, want hij vergelijkt zich niet met anderen. Zie hier; de nodige Amsterdamse bluf gecorrigeerd met een toefje bescheidenheid uit het Zuiden. De twee ingrediënten die samen zouden leiden tot het receptuur dat we Capital Candy noemen.

Capital Candy boeken

Zoet, zuur en alles daar tussen in. De fijnproever likt zijn of haar vingers af tijdens 60 minuten Capital Candy. Een uitgebalanceerd meergangendiner waarin onder meer Urban-, Kuduro-, Pop- en andere dansbare accenten zijn opgenomen. Variërend in verschillende stijlen, smaken en tempo’s sloopt hij met behoud van focus de nodige calorieën. Zonder cheesy te worden legt hij namelijk een divers arsenaal aan catchy platen. Aangezien we over een rasechte producer spreken, komt een groot deel hiervan uit eigen studio. Inmiddels zijn er meerdere collabs met gerenommeerde namen uit de scene afgerond, die nog voor de zomer uit zullen komen!

Boekingen van Capital Candy

De Tony Chocolonely onder de dancegarnituur. Een uur lang pittige chips uit een zak Doritos Roulette vissen. Een doos Celebrations zonder Bounty’s. Capital Candy.

Direct Capital Candy huren? Klik hier voor boekingen van Capital Candy


Toon meer