Britt Dekker boeken

  • YouTuber
  • Duur: in overleg
  • Geluid: exclusief
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Paarden

Britt Dekker (Purmerend, 24 februari 1992) is tv-personality, presentatrice en YouTuber. In 2009 neemt Britt deel aan het RTL 5-datingprogramma ‘Take Me Out’. In 2010 word ze gevraagd voor het televisieprogramma ‘Echte Meisjes In De Jungle’ waarin ze als winnaar uit de strijd komt. Kort daarna behaalt Britt haar Havo diploma.

Britt Dekker boeken

Het succes van Britt gaat verder als ze met Ymke Wieringa een eigen online tv-programma krijgt op RTLXL.nl. Het tweetal bezoekt hierin diverse zomerse evenementen. Diezelfde zomer brengt Britt een single uit getiteld ‘F*cking vet’. In maart 2012 is Britt te zien in het vervolg van Echte Meisjes.., getiteld: ‘Echte Meisjes Op Zoek Naar Zichzelf’. Ook bindt Britt zich in december 2011 officieel aan RTL 5. Britt en Ymke maken voor RTL5 een reisprogramma en hun eigen talkshow genaamd ‘Britt en Ymke stellen vragen’. In het najaar van 2014 is Britt te zien als verslaggever bij het ‘Het Beste Idee van Nederland’. Met Jochem van Gelder aan haar zijde gaat zij op zoek naar de beste uitvinding van Nederland.

Boekingen van Britt Dekker

Dat Britt een liefde voor paarden heeft is wel duidelijk. Op haar eigen YouTube kanaal ‘Paardenpraat TV’ upload zij iedere week goed bekeken filmpjes. In deze video’s geeft zij handige tips over paardenverzorging, bezoekt evenementen, ontmoet mensen uit de paardenwereld en vertelt zij alles wat je wilt weten over paarden en pony’s. Gebaseerd op ‘Paardenpraat TV’ is er zelfs een serie kinderboeken uitgekomen genaamd ‘Britt en Esra’ waar illustraties van Britt zelf in staan.

Direct Britt Dekker huren? Klik hier voor boekingen van Britt Dekker


Toon meer