Back To Waterloo (Abba Tribute) boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief, enkel monitorset voor artiest
  • Bezetting: 2 personen
  • Genre: Abba Tribute
  • Meerprijs voor A-set tot 400 personen: € 200,-.

6 April 1974 was een historische dag in de muziekgeschiedenis. ABBA won het Eurovisie Songfestival met het nummer ‘Waterloo’ en in no time waren er van dit nummer wereldwijd 350 miljoen platen verkocht! Hits als ‘Dancing Queen’, ‘The winner takes it all’, ‘Money money money’ en ‘Mama Mia’ volgden. We konden niet meer om ABBA heen! Wat was toch het geheim van dit bijzondere vierkoppige clubje uit Zweden? In ieder geval hadden ze een repertoire dat een zeer breed publiek enorm aansprak. Nummers die lekker in het gehoor lagen en waarbij het moeilijk was om op je stoel te blijven zitten. Jammer genoeg eindigde de samenwerking tussen de ABBA-leden in 1982, maar nog steeds blijkt dat hun muziek springlevend is. Dus hoog tijd voor een ‘revival’!

Back To Waterloo (Abba Tribute) boeken

In 1998 staan Laura Vlasblom en Brigitte Nijman samen in de theaterproductie Dancing Queens onder regie van Stanley Burleson. Gebruik makend van de muziek van ABBA weten zij avond aan avond het theaterpubliek te boeien.

Boekingen van Back To Waterloo (Abba Tribute)

Na afloop van de theatertour besluiten de vriendinnen om als duo de liedjes van ABBA te blijven zingen. "Back to Waterloo" is geboren. Vele honderden optredens later blijkt de ABBA muziek nog niets aan populariteit te hebben ingeboet. Tijdens hun shows bij bedrijfsevenementen, festivals en andere feesten weten Laura en Brigitte met de bekende liedjes, steevast hun publiek mee te trekken in 1 lange ode aan het Zweedse viertal.

Direct Back To Waterloo (Abba Tribute) huren? Klik hier voor boekingen van Back To Waterloo (Abba Tribute)


Toon meer