1 Day Flies boeken

  • Unieke band
  • Duur: 2 x 60 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Bezetting: 5 personen
  • Genre: One Hit Wonders
  • Inclusief geluid en 3 x 45 minuten mogelijk

Iedereen kent ze: de One Hit Wonders of Eendagsvliegen! Bands of artiesten die welgeteld 1 x door de muze bezocht zijn en een wereldhit uit de pen lieten vloeien. Hun naam zal altijd verbonden blijven met die ene hit, die ene Arbeidsvitamine, en niet zelden teren ze daar de rest van hun carrière op.

Coverband 1 Day Flies boeken

Maar een hit was het! 1 Day Flies speelt uitsluitend dit soort hits. Onontkoombaar een feest van herkenning, al of niet gepaard gaande met ‘een ‘van wie was dat ook al weer?’ Het mag iets triesterigs hebben, maar de heren van 1 Day Flies denken daar toch echt anders over. Gezien de hoeveelheid nieuwe plaatjes die wekelijks verschijnen, kan je namelijk net zo goed zeggen dat júist die One Day Flies het ultieme topje van de muzikale ijsberg is.

Boekingen van de coverband 1 Day Flies

Iedereen kan ze meezingen en ze maken eigenlijk deel uit van het collectieve geheugen van misschien wel de hele wereld. Daar komt bij: het is heel makkelijk om, zoals de meeste coverbands doen, alle inkoppertjes te spelen alszijnde een smaakloze potpourri van hits en plat vermaak, maar door juist déze hits te spelen, onderscheidt 1 Day Flies zich van letterlijk álle coverbands. Unieke band dus, met een unieke setlist.

Direct 1 Day Flies huren? Klik hier voor boekingen van 1 Day Flies


Toon meer